Pse pikërisht Barileva Turist për udhëtime rrugore?

Profesionalizmi i treguar ndër vite, na bën unik dhe të pakrahasueshëm në treg, çdohere në hap me kohën duke ofruar siguri dhe stabilitet në udhëtim.

RELACIONET TONA

NE LIDHIM EUROPËN

Duke prekur shumicën e vendeve në Europë, ne kemi linjat e rregullta ku ju mund të rezervoni çdohere!

Kosovë - Gjermani Linja 1

QytetiNisja
Dortmund4:00
Essen4:30
Düsseldorf6:00
Köln7:00
Montabauer8:00
Frankfurt10:00
Mannheim11:00
Karlsruhe12:00
Stuttgart14:00
Ulm15:00
Augsburg16:00
München17:30
Rosenheim18:00
Bernau18:00
Salzburg19:00

Kosovë - Gjermani Linja 2

QytetiNisja
Bremen6:00
Osnabrück8:00
Bielefeld9:00
Paderborn10:00
Kassel11:00
Fulda13:00
Würzburg14:30
Nürnberg16:00
Regensb18:00
Passau19:30

Kosovë - Gjermani Linja 3

QytetiNisja
Hamburg7:00
Hannover9:30
Berlin13:30
Dresden16:00
Prag19:00
Brno21:00
Bratisllav22:00

Kosovë - France

QytetiNisja
Paris0:00
Dijon4:00
Dole5:00
Belfort7:00
Mulhouse8:00
Freiburg9:00
Strasburg10:30

Kosovë - Belgjikë

QytetiNisja
Bruxelles4:00
Liege5:00

Kosovë - Angli

QytetiNisja
Londer18:00

çka na veçon?

0
Vite përvojë pune
0 +
Autobusë Aktivë
0
Destinacione të rregullta