Pushime Verore

Tek ne mund të rezervoni pushimet e ëndërruara!

Eksploroni vendet tropikale!

Mjafton të na kontaktoni, ne do ju ofrojmë çmimet më të volitshme në treg, ju mund të bëni direkt fluturimin dhe nga Diaspora për në vendet tropikale si: Dubai, PuntaCana, Zanzibar, Turqi, Egjipt etj.

Eksploroni pistat e skijimit!

Mjafton të na kontaktoni, ne do ju ofrojmë çmimet më të volitshme në treg, ju mund të bëni direkt fluturimin dhe nga Diaspora për në vendet që kanë pistat e skijimit si: Bansko, Kapaonik, Mavrove, Popovashapka, Kolashin etj.