Mirë se vini te Barileva Turist Sh.p.k.

Call Center

+383 38 606 333

Shërbime profesionale të udhëtimit me autobus drejt shteteve europiane

Über uns

Të dedikuar për cilësi

Themelimi

Barileva Turist u formua në vitin 1990 në Prishtinë.  Që nga ajo kohë pandërprerë, pasagjerëve tanë ju ofrojmë shërbime cilësore në fushën  e turizmit, përfshirë udhëtimet me autobus, fluturimet, eskurzionet, aranzhmanet turistike, etj.


Me një staf të kualifikuar dhe me shumë përvojë, bëjmë që udhëtimet dhe fluturimet tuaja të jenë të sigurta, të shpejta dhe të rehatshme.  

Shërbime të tjera

  •  Eskurzione në vend dhe jashtë vendit
  • Udhëtime në qendra të ndryshme Europiane
  • Udhëtime grupore në vende të ndryshme turistike
  • Linja të rregullta me autobusët tanë komfor në qytete të ndryshme të Evropës
  • Aranzhmane të ndryshme turistike për sezonën verore dhe  dimërore
  • Bartjen e valigjeve dhe mallrave të ndryshme mbrenda 24 orëve
  • Si dhe shërbime tjera turistike.  

Ju lutemi plotësoni me saktësiformën e rezervimit në mënyrë që ne të bëjmë rezervimin tuaj pa gabime ose ndryshime. Për çdo ndryshim ju lutem të na kontaktoni:

Tel.+383 38 606 333
Fax:+383 38 243 582
Mob.+383 44 162 498

Ose përmes faqes kontaktuese

Barileva Turist Sh.p.k. kompani e specializuar për udhëtime. Informacionet e paraqitura në faqe lidhur me  duhet patjetër të konfimohen edhe nga zyret tona. Materialet e publikuara janë pronë e Barileva Turist Sh.p.k. dhe mund të jenë të mbrojtura. Për informacione më specifike ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese

Barileva Turist ©2015 Powered by Tickmedia Prishtina Kosovo
All rights reserved
Barileva Facebook Barileva Youtube