Mirë se vini te Barileva Turist Sh.p.k.

Call Center

+383 38 606 333

Shërbime profesionale të udhëtimit me autobus drejt shteteve europiane

Relacionet

Kosovë - Gjermani      linja:           Passau - Osnabrück

Nisja 

Të mërkurën dhe të shtunen                                          

Qyteti  Adresa Arrtija
05:00            Prizren    Stacioni i Autobusëve
05:00 Gjakovë Stacioni i Autobusëve  
05:00 Pejë

Stacioni i Autobusëve

06:00 Ferizaj HIB Petrol (Fshati Bibaj)
07:00 Prishtinë Stacioni i Autobusëve

07:30 Podujevë

Shtedim

Passau Hbf, Bahnhofstr. 03:00 (+1D)
Regensburg Hbf, Bahnhofstr. 05:00 (+1D)
Nürnberg Hbf, am Adcom-center, Bahnhofstr. 06:45 (+1D)
Würzburg Hbf, Bismarckstrasse b.d. post 08:30 (+1D)
Fulda Hbf, Weimarerstr. 10:00 (+1D)
Kassel Hbf, Wilhelmshöhe/Osts. -Buspark 11:30 (+1D)
Paderborn Hbf, Bahnhofstr. 12:45 (+1D)
Bielefeld Hbf, brackwede Eisenbahnstrasse 42 13:30 (+1D)
Osnabrück Hbf, Thedor -Heuss Platz 14:30 (+1D)

                                                                                 

Gjermani - Kosovë     linja:           Passau - Osnabrück

Nisja

Të martën dhe të shtunën                            

Qyteti         Adresa Arrtija
08:00 Osnabrück
Hbf, Thedor -Heuss Platz
09:00 Bielefeld Hbf, Backwede Eisenbahnstrasse 42
10:00 Paderborn Hbf, Bahnhofstr.
11:00 Kassel Hbf, Wilhelmshöhe/Osts. =Buspark
13:00 Fulda Hbf, Weimarerstr.
14:30 Würzburg Hbf, Bismarckstrasse b.d. post
16:00 Nürnberg Hbf, am Adcom=center, Bahnhofstr.
18:00 Regensburg Hbf, Bahnhofstr.
19:30 Passau Hbf, Bahnhofstr.
Podujevë Shtedim 13:00 (+1D)
Prishtinë Stacioni i Autobusëve 14:00 (+1D)
Ferizaj Stacion i Autobusëve 14:30 (+1D)
Pejë Stacioni i Autobusëve 15:00 (+1D)
Gjakovë Stacioni i Autobusëve 16:00(+1D)
Prizren Stacioni i Autobusëve 17:00 (+1D)

                                                                                

Kosovë - Gjermani

Nisja

të martë, të mërkurën, të premten

të shtunën dhe të dielen

         

Qyteti Adresa Arrtija
05:00            Prizren    Stacioni i Autobusëve
05:00 Pejë Stacioni i Autobusëve  
06:00 Ferizaj HIB Petrol (Magjistralja Shkup-Prishtinë)
07:00 Prishtinë Stacioni i Autobusëve
08:00 Podujevë Kafja Europa
München

Hackebrücke, Arnulfstraße 17

04:30 (+1D)

Ulm Hbf, Omnibusbahnhof, Bussteig 5 06:30 (+1D)
Stuttgart Hbf, Obertürckheim Hafenbahnstraße 07:00 (+1D)
Karlsruhe Hbf, Südseite 08:00 (+1D)
Mannheim Hbf, Omnibusbahnhof. 10:00 (+1D)
Frankfurt Hbf, Pforzheimerstr. 11:30 (+1D)
Köln Hbf, Omnibusbahnhof, Bussteig 5 14:00 (+1D)
Düsseldorf Hbf, Westsetie, Worringer Straße 15:00 (+1D)
Essen Hbf, Touring- Haltestelle, Südseite, Rheinstraße 16:00 (+1D)
Dortmund Hbf, Bussteig A+B ose 1+2 17:00 (+1D)

Gjermani - Kosovë

Nisja

Të hanën, të marten, të mërkurën,

të premten, dhe të shtunen

Qyteti  Adresa Arrtija
04:00 Dortmund Hbf, Bussteig A+B ose 1+
04:30 Essen Hbf, Touring- Haltestelle, Südseite, Rheinstraß
06:00 Düsseldorf Hbf, Westsetie, Worringer Straß
07:00 Köln Hbf, Omnibusbahnhof, Bussteig
10:00 Frankfurt Hbf, Pforzheimerstr
11:00 Mannheim Hbf, Omnibusbahnhof
12:00 Karlsruhe Hbf, Südseite
14:00 Stuttgart Hbf, Obertürckheim Hafenbahnstraße
15:00 Ulm Hbf, Omnibusbahnhof, Bussteig 5
17:30 München Hackebrücke, Arnulfstraße 17
Podujevë Kafja Europa 13:00 (+1D)
Prishtinë Stacioni i Autobusëve 14:00 (+1D)
Ferizaj Stacioni i Autobusëve 14:30 (+1D)
Pejë Stacioni i Autobusëve 15:00(+1D)
Prizren Stacioni i Autobusëve 15:00 (+1D)

Kosovë - Gjermani    via Sllovaki-Çeki

Nisja

Të mërkuren dhe të shtunen

Qyteti  Adresa Arrtija
05:00            Prizren    Stacioni i Autobusëve
05:00 Pejë Stacioni i Autobusëve
06:00 Ferizaj HIB Petrol (Magjistralja Shkup-Prishtinë)
07:00 Prishtinë Stacioni i Autobusëve
08:00 Podujevë Kafja Europa
Dresden Hbf, Bayerische str. (+1D)
Berlin Hbf. ZOB (+1D)
Hannover Hbf, ZOB (+1D)
Hamburg Hbf, ZOB (+1D)

Gjermani - Kosovë     via Çeki-Sllovaki

Nisja

Të marten dhe të premten

Qyteti  Adresa Arrtija
07:00            Hamburg    Hbf, ZOB
09:30 Hannover Hbf, ZOB
12:30 Berlin Hbf, ZOB
15:00 Dresden Hbf, Bayerische Str.
Podujvë Kafja Europa 11:00 (+1D)
Prishtinë Stacioni i Autobusëve 12:00 (+1D)
Ferizaj Stacioni i Autobusëve

12:30 (+1D)

Pejë Stacioni i Autobusëve 13:00 (+1D)
Prizren Stacioni i Autobusëve 13:00 (+1D)Ju lutemi plotësoni me saktësiformën e rezervimit në mënyrë që ne të bëjmë rezervimin tuaj pa gabime ose ndryshime. Për çdo ndryshim ju lutem të na kontaktoni:

Tel.+383 38 606 333
Fax:+383 38 243 582
Mob.+383 44 162 498

Ose përmes faqes kontaktuese

Barileva Turist Sh.p.k. kompani e specializuar për udhëtime. Informacionet e paraqitura në faqe lidhur me  duhet patjetër të konfimohen edhe nga zyret tona. Materialet e publikuara janë pronë e Barileva Turist Sh.p.k. dhe mund të jenë të mbrojtura. Për informacione më specifike ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese

Barileva Turist ©2015 Powered by Tickmedia Prishtina Kosovo
All rights reserved
Barileva Facebook Barileva Youtube