Mirë se vini te Barileva Turist Sh.p.k.

Call Center

+383 38 606 333

Shërbime profesionale të udhëtimit me autobus drejt shteteve europiane

Kontakti

Kosovë

Rr. UÇK
10000 Prishtinë

Tel.    +383 38 606 333
Fax:   +383 38 243 582 
Mob. +383 44 162 498 Viber
         +383 49 671 111 Viber

Gjermani

Worringer Platz 15
40210 Düsseldorf

Tel.  +49 211 550 445 90
Fax. +49 211 550 445 920
Tel. kujd. +49 173 2040409 - Viber

Linja Hamburg
Tel.në Autobusë +49 157 710 655 63

 Linja Osnabrück
Tel në Autobusë +49 157 710 655 62

Kontakti BERLIN
Tel +49 301 208 44 38

Angli

Londër

Tel. +44 203 598 2532

Francë

 Tel: +33 184 880 561

 

E-mail

barileva-turist@hotmail.com
info@barilevaturist.com

Ku ndodhemi

Online forma

Ju lutemi plotësoni me saktësiformën e rezervimit në mënyrë që ne të bëjmë rezervimin tuaj pa gabime ose ndryshime. Për çdo ndryshim ju lutem të na kontaktoni:

Tel.+383 38 606 333
Fax:+383 38 243 582
Mob.+383 44 162 498

Ose përmes faqes kontaktuese

Barileva Turist Sh.p.k. kompani e specializuar për udhëtime. Informacionet e paraqitura në faqe lidhur me  duhet patjetër të konfimohen edhe nga zyret tona. Materialet e publikuara janë pronë e Barileva Turist Sh.p.k. dhe mund të jenë të mbrojtura. Për informacione më specifike ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese

Barileva Turist ©2015 Powered by Tickmedia Prishtina Kosovo
All rights reserved
Barileva Facebook Barileva Youtube