Mirë se vini te Barileva Turist Sh.p.k.

Call Center

+383 38 606 333

Shërbime profesionale të udhëtimit me autobus drejt shteteve europiane

Rezervimi online

Gjithçka për udhëtimin tuaj më të mirë

Udhëtime me Autobus

Rezervime me Aeroplan

Rezervime për Traget

Arazhmane Turistike

Barileva Turist

Barileva Turist Sh.p.k. mbanë linjat e rregullta nga Kosova për në Gjermani dhe anasjelltas përmes shteteve Serbi, Hungari dhe Austris. Më poshtë kemi prezantuar listën e relacioneve përmes të cilave ju mund të bëni edhe rezervimin online të biletave

NJOFTIM!

Bashkëudhtarë te nderuar, nga data 24.01.2021, të gjithë personat mbi moshen 5 vjeç që hynë në shtetin gjerman dhe nuk e kane kaluar virusin Covid 19 apo nuk janë vaksionuar, janë të obliguar ta kenë testin negativ PCR ose Antigjen per Covid-19.

Gjithashtu obligoheni që të regjistroheni në formën digjitale përmes linkut në vijim:

https://www.einreiseanmeldung.de/

RISI         -         RISI        -         RISI      -         RISI        -         RISI        -       RISI

Nga data 01.07.2017 fillon linja e rregullt me autobusë

PARIS- PRISHTINË- PARIS

Relacionet:

 • PARIS
 • AUXERRE
 • AVALLON
 • DIJON
 • DOLE
 • BELFORT
 • MULHOUSE
 • FREIBURG
 • STRASBOURG

Për më shume informata telefononi në: +33 184 880 561

Tashmë ka filluar linja e rregullt me autobusë nga Kosova në Gjermani çdo të mërkure dhe çdo të shtune kurse nga Gjermania në Kosovë çdo të marte dhe çdo të shtune,

Relacionet:

 • REGENSBURG
 • NÜRNBERG
 • WÜRZBURG
 • FULDA
 • KASSEL
 • PADERBORN
 • BIELEFELD
 • OSNABRÜCK

                                                                                             REZERVO TANI!

GJERMANI - KOSOVË - GJERMANI

Nga GJERMANIA:

 • Të hënen
 • Të martën
 • Të mërkurën
 • Të premten
 • Të shtunën

Nga KOSOVA:

 • Të martën
 • Të mërkurën
 • Të premten
 • Të shtunën
 • Të dielen

Tani mund te rezervoni ONLINE biletën Tuaj me autobus nga Kosova për në Mal Zi dhe anasjelltas, në shumë qytete si: Podgoric, Bar, Ulqin ...

Për më tepër kliko tek Online!


Me Barileva Turist udhëtimi Juaj do të jetë më i shkurtër, ju ofrojmë qasje pa pagesë në WiFi, Ju mund të shfletoni webfaqe, te bisedoni me miq, familjar, të kontrolloni email-at tuaj...

Me ne jeni gjithmonë Online!


Kosovë - Gjermani

Data e nisjes Nga Via Nisja Arritja Rezervimi
Shtator 2020 Kosova Gjermani SRB/H/A 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
Tetor 2020 Kosova Gjermani SRB/H/A 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
Nëntor 2020 Kosova Gjermani SRB/H/A 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
Dhjetor 2020 Kosova Gjermani SRB/H/A 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
Janar 2020 Kosova  Gjermani SRB/H/A 07:00

14:00 (+1D)

Rezervo online
Shkurt 2020 Kosova  Gjermani SRB/H/A 07:00 14:00 (+1D) Rezervo online

Shiko të gjitha relacionet

Gjermani - Kosovë

Data e nisjes Nga Via Nisja Arritja Rezervimi
Shtator 2020 Gjermani Kosovë A/H/SRB 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
Tetor 2020 Gjermani Kosovë A/H/SRB 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
Nëntor 2020 Gjermani Kosovë A/H/SRB 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
Dhjetor 2020 Gjermani Kosovë A/H/SRB 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
Janar 2020 Gjermani Kosovë A/H/SRB 07:00 14:00 (+1D) Rezervo online
Shkurt 2020 Gjermani Kosovë A/H/SRB 07:00 14:00 (+1D) Rezervo online

Shiko të gjitha relacionet

Autobusa komod për udhëtim

Ju lutemi plotësoni me saktësiformën e rezervimit në mënyrë që ne të bëjmë rezervimin tuaj pa gabime ose ndryshime. Për çdo ndryshim ju lutem të na kontaktoni:

Tel.+383 38 606 333
Fax:+383 38 243 582
Mob.+383 44 162 498

Ose përmes faqes kontaktuese

Barileva Turist Sh.p.k. kompani e specializuar për udhëtime. Informacionet e paraqitura në faqe lidhur me  duhet patjetër të konfimohen edhe nga zyret tona. Materialet e publikuara janë pronë e Barileva Turist Sh.p.k. dhe mund të jenë të mbrojtura. Për informacione më specifike ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese

Barileva Turist ©2015 Powered by Tickmedia Prishtina Kosovo
All rights reserved
Barileva Facebook Barileva Youtube