Mirë se vini te Barileva Turist Sh.p.k.

Call Center

038 243 581

Shërbime profesionale të udhëtimit me autobus drejt shteteve europiane

Rezervimi online

Gjithçka për udhëtimin tuaj më të mirë

Udhëtime me Autobus

Rezervime me Aeroplan

Rezervime për Traget

Arazhmane Turistike

Barileva Turist

Barileva Turist Sh.p.k. mbanë linjat e rregullta nga Kosova për në Gjermani dhe anasjelltas përmes shteteve Serbi, Hungari dhe Austris. Më poshtë kemi prezantuar listën e relacioneve përmes të cilave ju mund të bëni edhe rezervimin online të biletave

RISI         -         RISI        -         RISI      -         RISI        -         RISI        -       RISI

Tashmë ka filluar linja e rregullt me autobusë nga Kosova në Gjermani çdo te enjte kurse nga Gjermania në Kosovë çdo të shtune,

Relacionet:

 • REGENSBURG
 • NÜRNBERG
 • WÜRZBURG
 • FULDA
 • KASSEL
 • PADERBORN
 • BIELEFELD
 • OSNABRÜCK

                                                                                             REZERVO TANI!

GJERMANI - KOSOVË - GJERMANI

Nga GJERMANIA:

 • Të martën
 • Të mërkurën
 • Të premten
 • Të shtunën

Nga KOSOVA:

 • Të martën
 • Të mërkurën
 • Të ejtën
 • Të premten
 • Të shtunën

Tani mund te rezervoni ONLINE biletën Tuaj me autobus nga Kosova për në Mal Zi dhe anasjelltas, në shumë qytete si: Podgoric, Bar, Ulqin ...

Për më tepër kliko tek Online!


Me Barileva Turist udhëtimi Juaj do të jetë më i shkurtër, ju ofrojmë qasje pa pagesë në WiFi, Ju mund të shfletoni webfaqe, te bisedoni me miq, familjar, të kontrolloni email-at tuaj...

Me ne jeni gjithmonë Online!

Kosovë - Gjermani

Data e nisjes Nga Via Nisja Arritja Rezervimi
06 Prill 2016, E mërkure Kosova Gjermani SRB/H/A 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
07 Prill 2016, E ejte Kosova Gjermani SRB/H/A 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
08 Prill 2016, E premte Kosova Gjermani SRB/H/A 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
09 Prill 2016, E shtune Kosova Gjermani SRB/H/A 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
12 Prill 2016, E e marte Kosova  Gjermani SRB/H/A 07:00

14:00 (+1D)

Rezervo online
13 Prill 2016, E merkure Kosova  Gjermani SRB/H/A 07:00 14:00 (+1D) Rezervo online

Shiko të gjitha relacionet

Gjermani - Kosovë

Data e nisjes Nga Via Nisja Arritja Rezervimi
06 Prill 2016, E mërkure Gjermani Kosovë A/H/SRB 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
07 Prill 2016, E ejte Gjermani Kosovë A/H/SRB 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
08 Prill 2016, E premte Gjermani Kosovë A/H/SRB 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
09 Prill 2016, E shtune Gjermani Kosovë A/H/SRB 07:00 14:00(+1D) Rezervo online
12 Prill 2016, E marte Gjermani Kosovë A/H/SRB 07:00 14:00 (+1D) Rezervo online
13 Prill 2016, E mërkure Gjermani Kosovë A/H/SRB 07:00 14:00 (+1D) Rezervo online

Shiko të gjitha relacionet

Autobusa komod për udhëtim

Rreth nesh

Barileva Turist u formua në vitin 1990 në Prishtinë. Që nga ajo kohë pandërprerë, pasagjerëve tanë ju ofrojmë shërbime cilësore në fushën  e udhëtimeve

Ku ndodhemi

Rr. UÇK, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel:+381 38 243 581
Fax:+381 38 243 582
Mob:+377 44 162 498                                    +386 49 671 111

Email: barileva-turist@hotmail.com

Faqja kontaktuese

Barileva Turist Sh.p.k. kompani e specializuar për udhëtime. Informacionet e paraqitura në faqe lidhur me  duhet patjetër të konfimohen edhe nga zyret tona. Materialet e publikuara janë pronë e Barileva Turist Sh.p.k. dhe mund të jenë të mbrojtura. Për informacione më specifike ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese

Barileva Turist ©2015 Powered by Tickmedia Prishtina Kosovo
All rights reserved
Barileva Facebook Barileva Youtube